Fara nici un dubiu pot afirma ca este cea mai buna inghetata facuta de mine pana acum. Este atat de cremoasa si fina incat cu greu este de crezut ca nu are oua si nici nu este facuta la masina de inghetata.
Dizolvam amidonul in lapte, adaugam zaharul si punem pe foc mic . Din momentul in care incepe sa fiarba, o mai lasam pe foc 5 minute, timp in care vom amesteca continuu.
Luam cratita de pe foc si adaugam nutella si mierea, amestecam bine pana ce nutella este integrata complet in crema de lapte,
Lasam crema sa se raceasca complet. Dupa ce s-a racit, mixam frisca partial (nu trebuie sa fie mixata bat ci doar cremoasa) si o adaugam cremei reci,
Bagam inghetata la congelator si dupa primele 40 minute o scoatem si o amestecam bine astfel incat sa distrugem cristalele de gheata formate. Am repetat operatia de 3 ori din 40 in 40 minute.
Dupa primele 40 minute, cand inghetata se intareste putin adaugam 100 gr stafide tinute inainte 15 minute in apa amestecata cu brandy si stoarse bine.
O bagam din nou la congelator unde o vom lasa pana se intareste bine.
O servim cu foarte multa pofta pentru ca este exceptionala!!