Inghetata de mure cu lamaie

de laylalala in Dulciuri, 1 Mai 2010 | 5455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • un praf de sare
  • 200 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 140 gr iaurt gras
  • 600 gr mure inghetate
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de mure cu lamaie:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga 1 lingurita zeama de lamaie si se mai bat 1 minut.Se adauga apoi treptat zaharul pudra, mixand pana cand zaharul s-a topit.
Se adauga la albusuri coaja rasa si restul de zeama de lamaie si iaurtul si se mixeaza.
Se pun murele intr-un blender, deasupra se toarna amestecul cu albusuri si se mixeaza totul bine pana cand murele s-au zdrobit si s-a obtinut o pasta omogena.Se da pasta la congelator 1-2 ore.Dupa 1-2 ore, se scoate inghetata din congelator, se mixeaza apoi se mai da la congelator 2-4 ore pana cand se intareste, iar apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de mure cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de macese