Inghetata de frisca si mascarpone

de Michelle in Prajituri, 2 Iul 2009 | 9847 vizualizari

 

E super buna....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 500 ml frisca
  • 100 gr,3 lg nuca macinata
  • 2 lg zahar
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de frisca si mascarpone:

Nuca macinata + alunele bucatite + zaharul se pun intr-o cratita pentru a le carameliza.

Mascarpone se freaca bine pana se omogenizeaza,frisca se bate bine (bat). Crema mascarpone+frisca+alunele caramelizate se amesteca bine se adauga si esenta se pune intr-o cutie si se da 2 ore la congelator...mmmm racoroasa si mmmm bunaaaaaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de frisca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

03.07.2009, 07:43

La asa combinatie cred si eu ca este tare buna

Michelle 1

03.07.2009, 11:16

da asa e...foarte buna,racoroasa si hranitoare...

Oana 1

04.07.2009, 00:44

Super combinatia! Felicitari, arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni, budinca si frisca