Inghetata de capsuni

de Toamna07 in Dulciuri, 13 Iun 2012 | 5041 vizualizari

 

Inghetata rapida,cremoasa si parfumata !

 

INGREDIENTE

  • 800 g capsuni
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 400 ml frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 200 ml. lapte
  • 400 g zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Mixam galbenusurile cu zaharul ,intr-o craticioara ,pana devin o crema.Adugam lapte si omogenizam.Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa.Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine.

Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure ,la robot sau blender. Batem frisca si smantana si peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni.Amestecam cu o lingura .

Dam la congelator ,intr-o cutie de plastic cu capac ,pentru cateva ore si ...gata ! :) Super parfumata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

16.06.2012, 21:42

tare buna!

Teo 1

17.06.2012, 00:00

si culoare si parfum!

Toamna07 1

18.06.2012, 17:49

Pupici pentru toate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara