Inghetata de caise cu pepene si iaurt

de Corinuta in Dulciuri, 22 Aug 2010 | 5662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben sau portocaliu
  • 6 caise coapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 ml iaurt cremos
  • 2-3 linguri de miere
  • 1 plic de zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise cu pepene si iaurt:

Se spala, se scot samburii si se curata de coaja caisele si pepenele. Se taie cubulete si se mixeaza cu blenderul sau cu mixerul vertical, impreuna cu mierea, zaharul vanilat si iaurtul.

Se bate bine frisca, apoi se amesteca usor cu telul impreuna cu restul ingredientelor. Se da la congelator, apoi se mixeaza de vreo 2 ori la interval de 2-3 ore ptr a sparge acele de gheata. Se pun in ce forme dorim pana la servire.

Se serveste cu sos de ciocolata sau cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise cu pepene si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

29.08.2010, 11:50

Rocsi, cu cioco sa fie!

Corinuta 1

29.08.2010, 11:51

Julie, motzata rau,asa-i!

Corinuta 1

29.08.2010, 11:52

Nu stiu ce reteta ai facut Teo.....a mea a fost foarte buna, nu foarte dulce dar buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desertul bucatarasului pofticios: banane cu cafea si iaurt