Inghetata cu zmeura si mascarpone

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 4355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zmeura;
  • 250 g mascarpone;
  • 5 linguri zahar (sau dupa gust).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu zmeura si mascarpone:

Se clateste zmeura cu apa rece si se pune in blender. Se adauga branza mascarpone si zaharul. Se porneste blenderul si se amesteca toate ingredientele pana la omogenizare. Se mai adauga zahar daca este cazul. 

Se transfera crema obtinuta intr-o caserola sau in forme pentru inghetata si se baga la congelator. 

Inghetata este mai buna dupa ce se topeste putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu zmeura si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

30.06.2016, 19:23

Delicioasă!

Rocsi 1

30.06.2016, 21:43

Mmm, cu zmeura, vreau si eu!

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:15

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos, cu rahat/stafide