Inghetata cu visine si frappe

de CookieMonster in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g frisca lichida
  • 1 plic de frappe
  • 100 g visine fara samburi
  • 1 lingurita zahar brun
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu visine si frappe:

1. Visinile curatate de samburi de lasa putin la scurs.

2. Se bate bine frisca. Mixand in continuare se adauga plicul de frappe, zaharul brun ( frisca era neindulcita) si visinile scurse.

3. Se da la congelator 2 - 3 ore.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu trebuie folosit mult zahar pentru ca frappe-ul este deja indulcit

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu visine si frappe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

laura_n 1

08.09.2013, 15:00

m-ai dat pe spate de cand am vazut poza
musai, musai sa o fac

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:16

Rocsi multumesc

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:17

Laura incerc-o pentru ca este delicioasa!!! La mine s-a terminat foarte repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de cacao cu stafide si rom