Inghetata cu visine si frappe

de CookieMonster in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 3684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g frisca lichida
  • 1 plic de frappe
  • 100 g visine fara samburi
  • 1 lingurita zahar brun
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu visine si frappe:

1. Visinile curatate de samburi de lasa putin la scurs.

2. Se bate bine frisca. Mixand in continuare se adauga plicul de frappe, zaharul brun ( frisca era neindulcita) si visinile scurse.

3. Se da la congelator 2 - 3 ore.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu trebuie folosit mult zahar pentru ca frappe-ul este deja indulcit

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu visine si frappe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

laura_n 1

08.09.2013, 15:00

m-ai dat pe spate de cand am vazut poza
musai, musai sa o fac

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:16

Rocsi multumesc

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:17

Laura incerc-o pentru ca este delicioasa!!! La mine s-a terminat foarte repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de visine