Inghetata cu piersici

de Ramonaky in Dulciuri, 19 Iun 2010 | 6645 vizualizari

 

Pt k tocmai am devenit "junioara",am zis sa sarbatoresc cu voi si sa va invit la o inghetata :D reteta este "furata" de la Miha,careia ii multumesc f mult pt minunata idee :* va astept!!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 500 ml lapte
  • esenta de vanile
  • 250 ml frisca
  • 5 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu piersici:

Se pune laptele la fiert pana da in clocot.

Intre timp frecam galbenusurile cu zaharul si cu vanilia.Cand laptele este gata,il turnam incet peste galbenusuri,mixand continuu.

Se pune apoi pe foc si se fierbe pana se ingroasa.Se lasa la racit si apoi se amesteca cu frisca batuta.

Se da la congelator pt aprox 1 ora,dupa care o mixam iar,pt a sparge acele de gheata care se formeaza.

La sfarsit o amestecam cu fructele taiate cubulete si se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

mena29 1

25.06.2010, 19:22

cinci furcu

Laly 1

25.06.2010, 20:22

Nadina cred ca merge si cu furculitele,daca le dublam

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]