Inghetata cu piersici

de Ramonaky in Dulciuri, 19 Iun 2010 | 5181 vizualizari

 

Pt k tocmai am devenit "junioara",am zis sa sarbatoresc cu voi si sa va invit la o inghetata :D reteta este "furata" de la Miha,careia ii multumesc f mult pt minunata idee :* va astept!!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 500 ml lapte
  • esenta de vanile
  • 250 ml frisca
  • 5 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu piersici:

Se pune laptele la fiert pana da in clocot.

Intre timp frecam galbenusurile cu zaharul si cu vanilia.Cand laptele este gata,il turnam incet peste galbenusuri,mixand continuu.

Se pune apoi pe foc si se fierbe pana se ingroasa.Se lasa la racit si apoi se amesteca cu frisca batuta.

Se da la congelator pt aprox 1 ora,dupa care o mixam iar,pt a sparge acele de gheata care se formeaza.

La sfarsit o amestecam cu fructele taiate cubulete si se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort "Brad de Craciun"