Adooooor îngheţata!
Sigur că mi-ar fi tare de folos o maşină pentru îngheţată,dar dacă nu am,nu înseamnă că nu pot să pregătesc îngheţată în casă.
Sigur că nu a ieşit la fel de cremoasă dar a fost foarte gustoasă.
Am mixat ouale cu zaharul,am adaugat zeama de lamâie,vanilia si am pus pe baie de aburi.
Am amestecat pâna ce compozitia s-a îngrosat,apoi am lasat sa se raceasca.
Am mixat smântâna pentru frisca.
Am curatat capsunii,apoi i-am pasat în blenderul Breville.
Am împartit frisca în doua,jumatate am amestecat-o cu capsunii iar cealalta jumatate cu crema de lamâie.
Am pus într-o caserola alternative straturi de înghetata de capsuni si de lamâie si am adaugat visine si bucati de capsuni.
Nu am amestecat în ea pentru ca vroiam sa ramana straturile separate dar astfel cea cu lamâie a ramas mai cremoasa decât cea cu capsuni.