Inghetata cu iaurt, miere si vanilie

de Tabita _ in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 8545 vizualizari

 

O inghetata simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 50 g zahar pudra
  • 20 g miere
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 250 g iaurt 3,6% grasime
  • miere pentru ornat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt, miere si vanilie:

Se scurge iaurtul de zer.

Zaharul, mierea, iaurtul si vanilia se amesteca pana cand se dizolva zaharul.

Amestecul se toarna intr-un recipient cu capac si se da la congelator cateva ore.

In primele 3 ore se scoate recipientul aproximativ din ora in ora si se amesteca usor in el cu o lingura ca sa se sparga acele de gheata.

Se scoate cu 20 de minute inainte de servire la temperatura camerei.

Se orneaza cu putina miere. 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si frisca batuta in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt, miere si vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie