initial am vrut sa fac panna cotta layers,dar stratul de ciocolata nu mi sa intarit si asa a iesit inghetata
stratul de ciocolata nu mi sa intarit pentru ca am pus putina gelatina(eu am pus in fiecare compozitie gelatina)
Fiecare strat il vom face separat, impartim ingredientele in 3
Frisca lichida se amesteca intr-un vas impreuna cu laptele si se pune pe aragaz la foc mic. Cand a ajuns in punctul de fierbere adaugam zaharul si vanilia si fierbem timp de 1 minut. Dam deoparte si adaugam gelatina hidratata in cateva linguri de apa rece. Turnam compozitia intr-o caserola de plastic si dam cateva minute la congelator pana este gata stratul de cacao
STRATUL DE CACAO -vom amesteca cacaoa cu zaharul. Desfacem cu cateva linguri din amestecul de frisca, omogenizam, apoi turnam in vas peste restul de amestec de lapte si frisca. Procedam intocmai ca la stratul de vanilie. Cand stratul de vanilie s-a intarit turnam deasupra compozitia cu cacao si dam din nou la congelator pana pregatim stratul de cafea.
STRATUL DE CAFEA,procedam intocmai ca la stratul de cacao
Cum la mine nu s-a intarit stratul de cacao, am amstecat stratul de cafea cu 3 linguri din compozitia de cacao si am turnat peste stratul de vanilie
Dam compozitia la congelator pana servim