INGHETATA DE CAPSUNI

de Roda in Dulciuri, 18 Iun 2009 | 4079 vizualizari

 

Un deliciu al naturii pentru o vara insorita!

 

INGREDIENTE

  • 800g.capsuni,
  • 200g.branza dulce de vaca,
  • 200g.zahar,
  • sucul unei lamai;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA INGHETATA DE CAPSUNI:

1.Se curata capsunile, se spala sub jet de apa , se scurg si se taie in bucati.

2.Se pun bucatile de capsuni, branza, zaharul si sucul de lamaie intr-un blender.Se mixeaza ingredientele pana se obtine un pireu fin.Se verifica daca este destul de dulce.

3.Se pune compozitia rezultata intr-un recipient si se pastreaza la rece, in congelator cateva ore.Din cand in cand, se amesteca compozitia pentru a preintampina formarea de ace de gheata .

4.Cand inghetata este gata ,se formeaza bule cu lingura speciala de inghetata si se pune in cupe sau pahare speciale pentru inghetata.Se poate servi cu bucati de capsuni-dupa plac- si se acompaniaza cu sos de ciocolata si  sampanie.

Daca ti-a placut reteta noastra "INGHETATA DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu ciocolata