Impletitura cu gem si nuca de post

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • o cana de apa calduta
  • un praf de copt
  • o lingurita de amoniu stins in otet
  • 6 lg zahar
  • 10 lg ulei
  • un zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • Pt compozitie
  • gem de mure
  • nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura cu gem si nuca de post:

Se amesteca toate ingredientele si formam un aluat pe care il intindem si punem amestecul de gem si nuca .

Se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor circa 25  minute .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura cu gem si nuca de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere