Iepure pe pat de legume

de lili2010 in Mancaruri cu carne, 24 Sep 2010 | 10921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure taiat in bucati
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi mici
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii 
  • 2 esalote
  • 80g kaizer
  • sare,piper
  • cimbru sau ierburi de Provence
  • folie de aluminiu
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure pe pat de legume:

Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele.

Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor)

Kaizerul se taie marunt.

Pregatim pentru fiecare portie cate o folie de aluminiu si asezam pe fiecare:

un pat de ciuperci,unul de rondele de morcovi,unul de esalote,unul de rosii,bucatile de cartofi,doua bucati de iepure(eu am folosit cate o pulpa pt fiecare portie)si kaizerul .

Se adauga sare,piper,ierburile de Provence,un fir de ulei de masline si se inchide folia.

Se pun portofelele la cuptor la 200°C,timp de 40 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut la cuptor