Iepurasi

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar iaurt

Pentru Uns

  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepurasi:

Faina o amestecam cu zaharul,zaharul vanilat,drojdia,coaja de lamaie,facem o gaura in mijloc si adaugam untul,iuartul si framantam adaugand treptat apa calduta(daca este nevoie).

Acoperim si lasam la dospit 30 min.

Luam o bucata de coca si o facem sul dupa care o invartim(ca o spirala)si o asezam in tava,am mai luat o bucata de coca si am facut capul(e o forma de inima la care am taiat un pic) facem o bila care va fi codita.

Repetam pana terminam,ochii i-am facut din dulceata de cirese,coperim si lasam la dospt cca 20 min.

Ungem cu oul bautut si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepurasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coconut Pear Cupcakes