unul din animalele mele dragi cu care v-ati obisnuit deja :)
Spalam bine orezul apoi il punem la fiert in apa.Dupa ce e aproape gata si apa s-a evaporat aproape complet adaugam laptele si mult sirop de capsuni pana se face roz intens orezul.Apoi il lasam sa se raceasca.
Intre timp pregatim un platou alb si ornam marginile cu litchiile din compot pecare le umplem la mijloc cu cirese si cu kiwi.Ciresele de cocktail nu au samburi si nu faceti decat sa le punem in scobitura litchiilor.Kiwiul se curata de coaja , se scoate mijlocul tare si apoi se taie felii groase, din care decupam banuti rotunzi cu unealta de scos cotorul de mar.Se vede in prima poza.
Se aseaza alternativ litchii umplute cu cirese si cu kiwi.In mijloc vom pune cu lingura orezul roz, il vom orna cu kiwi drept ochi,cireasa drept nasuc, papion din nuca de cocos si gene din ciocolata neagra si 2 dinti din bucatele de litchii.
Apoi mai puneti sirop de capsuni peste iepuras si zahar pudra pe margini.Gata!Pofta buna