Icre de fasole

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2015 | 5224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 foi de dafin
  • 50ml apa in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

 

  • Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.
  • Fierbem fasolea cu foile de dafin.
  • Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta. 
  • Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea  si cu uleiul.
  • Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.
  • Potrivim de sare si piper.
  • Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
  • Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.
  • Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

26.10.2015, 17:26

Ce-mi plac icrele astea de post!

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:59

Rocsi 1

26.10.2015, 20:06

Ce faine ti-au iesit, vreau si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pizza