Icre de fasole

de mihasara in Mancaruri de legume, 18 Mai 2015 | 2851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 foi de dafin
  • 50ml apa in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

    Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.
    Fierbem fasolea cu foile de dafin.
    Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta.
    Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea  si cu uleiul.
    Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.
    Potrivim de sare si piper.
    Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
    Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.
    Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole in paine