Icre cu somon afumat

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 8390 vizualizari

 

Sunt cele mai gustoase icre pe care le-am mancat vreodata...pe cuvant de bucataras!

 

INGREDIENTE

  • o bucata de somon afumat( puneti cat va lasa inima)
  • 100 gr icre crap( se poate face si cu alte feluri de icre...ca de exmeplu stiuca...mmm)
  • ulei( aproape o jumatate de sticla de ulei de floarea soarelui)
  • 1/2 lamaie stoarsa( zeama)
  • sare dupa gust
  • o ceapa rosie
  • un strop de apa minerala( cat turnati putin o data)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre cu somon afumat:

Icrele se mixeaza  in jur de 8 minute( singure).

Se pune o lingurita din zeama de lamaie si apoi se amesteca inca putin. Se inmultesc  punand cate putin ulei( nu tot dintr-o data). Se mai adauga cate un strop din zeama de lamaie...si din nou putin ulei...pana cand sunt gata...

e bine sa ne oprim la timp si sa nu mai punem ulei altfel le vom taia.

Cand sunt gata, le stropim cu apa minerala cat punem dintr-o sticla o data( doua linguri).

Taiem ceapa si o amestecam cu icrele, apoi somonul bucatele si le oranam dupa inspiratie...

Mmmmmmm....sunt o nebunie...garantat!

Va servesc cu o felie sanatoasa de paine cu icre delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

14.03.2011, 09:01

Multumesc bettyC

adry88 1

20.05.2011, 17:50

simona72 1

04.05.2015, 20:03

E foarte faina ideea cu peste afumat!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Choux-uri umplute cu icre si pateu