Iahnie de fasole cu kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2010 | 26671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 300g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu kaizer:

fasolea se alege,se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.a doua zi se scurge,se pune alta apa si se lasa la fiert 30 minute cand se schimba apa si se adauga alta apa fierbinte.

se fierbe pana se inmoaie boabele.

separat,in alta cratita ,se rumeneste kaizerul,apoi se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana devine sticloasa,se adauga ardeiul taiat marunt si dupa cateva minute pasta de tomate.dupa 5 minute se adauga in vasul cu fasole,se amesteca bine,se potriveste gustul de sare si piper,se adauga foile de dafin.si se mai da un clocot.se serveste cu muraturi!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu costita afumata