Ia gogoasa neamuleee!

de Miha in Dulciuri, 9 Sep 2009 | 9024 vizualizari

COMENTARII (15)

rivka 1

09.09.2009, 20:15

Ooo ce fain Miha, foarte frumoase, dar vad ca se pot face multe la masina asta de paine, eu nu am...daca mai postezi multe poate ma convingi sa imi cumpar si eu una.
Am sa incerc sa le fac si eu aluatul framantat cu mana si lasat la crescut, ce este crema de unt milli? unt?

Miha 1

09.09.2009, 22:38

Rivka,e o adevarata minune masina asta de paine. Crema de unt Milli e ceva in genul cremei de branza Philadelphia.

Bucataras 1

09.09.2009, 23:11

super gogosi

iulianacj 1

10.09.2009, 09:46

cam cat costa o masina de painemultumesc

Miha 1

10.09.2009, 11:44

Multumesc Bucatarasule! M-ai amuzat teribil cu titlul...

Miha 1

10.09.2009, 11:47

Iuli,eu mi-am luat la vremea respectiva cel mai ieftin model gasit pe piata,adica 1 milion si ceva. Am mancat si paine facuta la Moulinex si nu e nici o diferenta,asa ca nu mi-a parut rau de alegerea facuta.

Miha 1

10.09.2009, 13:52

Rivka,nu stiu cat consuma o masina de paine,dar factura n-a crescut semnificativ. Si faptul ca avem in fiecare zi pe masa o paine sanatoasa si faptul ca pot face aluat oricand doresc,e important pentru mine.

Miha 1

10.09.2009, 14:16

Multumesc Natalia!

Miha 1

10.09.2009, 14:18

Gabi,aluatul n-a iesit deloc gras.Poti inlocui crema de unt cu crema de branza,daca doresti...

Miha 1

10.11.2009, 10:16

Danny, este vorba de crema de unt de la Milli. E o crema gen Philadelphia cu gust de unt. Nu mai stiu exact proportia de unt din crema, ca nu mai am acum in casa, dar din amintiri, cred ca e undeva la 35-40%.

elena1988 1

06.03.2011, 08:21

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inimioare dulci