Hummus cu dovleac copt

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 5018 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

20.10.2015, 22:24

simona72 1

20.10.2015, 22:31

faina reteta! Si culmea si eu am asa ceva in frigider. Am luat un naut bio. Baaai, l-am tinut peste noapte la umflat si l-am fiert si nu stiu cate ore....tot tare a fost. Pana acum luam naut de la la naturiste si era ok...na, am vrut doar bio

Ela68 1

20.10.2015, 22:40

simo, am inteles ca trebuie cumparat naut cu bobul mic. De fiert, eu il fierb la oala sub presiune si sigur se inmoaie Abia astept sa vad cum ma descurc, ca la cutie nu mai iau

Andra_Constantinescu 1

20.10.2015, 22:49

Bun bun!

RuxyRux 1

20.10.2015, 22:54

Minunat! Pentru nautul uscat acesta se tine in apa cu bicarbonat minim 12 ore apoi se scurge se spala in cateva ape si se fierbe 3 ore....in rest procedati cum doriti!

Catalina L 1

20.10.2015, 22:54

buna combinatia

CameliaR 1

20.10.2015, 23:00

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:35

Supee

-Licurici- 1

21.10.2015, 07:59

N-am incercat, dar cred ca-i tare bun!

Gherca Daniela 1

21.10.2015, 11:39

miki_a 1

21.10.2015, 11:49

Foarte bun si sanatos!

mirela0911 1

21.10.2015, 12:08

Ce bine arată!

- Andreea - 1

21.10.2015, 12:51

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multumesc Rux pentru informatii !

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multam` fetele

Rocsi 1

21.10.2015, 19:25

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:02

dantes 1

21.10.2019, 09:36

Bun!

Rahela Velicu 1

09.10.2020, 10:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus bil tahini