" Hasca "

de Alexandra Burz in Muraturi, 27 Ian 2014 | 6316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg castraveti
  • 1 kg morcovi
  • 2 kg gogonele
  • 1 kg ceapa galbena
  • 1 varza
  • 2 kg ardei gras verde
  • 1 kg gogosar
  • 1 kg ardei kapia
  • sare
  • piper
  • piper boabe
  • frunze de dafin
  • zahar
  • otet din mere
  • 3 plicuri de conservant
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA " Hasca ":

Legumele se spala bine, se curata cele care necesita curatire si se feliaza subtire.

Intr-un castron mare le amestecam, adaugam condimentele dupa cust.

Le punem intr-o cratita mare pe foc pana incep sa isi schimbe culoarea, se adauga conservantul, se amesteca bine.

Se imparte in borcane de 800 ml, se infileteaza bine, se pun in "carpe" pana a doua zi, cand pot fi duse la depozitare.

TIPS-URI

1

geniale alaturi de o friptura, un gratar...chisr si goala pe post de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "" Hasca "" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]