Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Piine, 25 Noi 2014 | 6574 vizualizari
anca_rm 1
o reteta foarte interesanta
MotanLaOale 1
Gherca Daniela 1
babi5 1
Usor de realizat si crwd ca di bun nu stiu cu grisul cum este daca se pube crud!
Ligia Bxl 1
multumesc tuturor
babi5 cum gris crud??
Adica grisul nefiert nu ramine zgronturos! este mai dur decit faina si daca este numai copt pe tava, nu contest calitstea este doar o intrebare
mihaelar63 1
Interesanta reteta . De testat
mirela0911 1
Interesante!
reisnaor_2006 1
okkkkkkkkkkkk
Bya Ralu 1
ce faine sunt!si eu ma gandisem sa le fac le pun la favo
multumesc
reisnaor_2006 ?????
Rocsi 1
Ce minunatii ies din mainile tale mereu
Valclaudia 1
simona72 1
dantes 1
Foarte bune
Rocsi multumesc
multumesc frumos oameni dragi
Merisor 1
merisor
elucubratiiculinare 1
interesante
Sylvia 1
wow ce reteta interesanta ! direct la favo
Micutza Luana 1
Criss 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:29
de Rocsi 9
pe 27.10 la 20:10
pe 27.10 la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
Caty
Bucataras
Rocsi
aalliinnaa07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!