Au iesit mult mai buni decat cei cumparati.
Carnea tocata se pune intr-un castron cu toate ingredientele si se amesteca cu mana foarte bine cam 8-10 minute.
Se lasa la frigider 1 ora.
Se formeaza hamburgerii. Eu am folosit un inel pentru a putea sa-i presez bine. Din amestec ies 6 bucati.
Se pun pe gratarul incins si se prajesc pe ambele parti 3-4 minute.
Cartofii se curata, se taie si se prajesc.
Ceapa se curata si se taie felii subtiri.
Sosiile si castravetii se taie felii.
Salata se spala si se usuca.
Chiflele se taie in jumatate.
Se pune pe jumatate de chifla sos pentru hamburgeri, felii de ceapa, felii de rosii, se presara piper si se pune o foaie de salata. Se poate pune si o felie de branza topita.
Pe cealalta jumatate se pune ketchup, felii de castravete acru si o felie de branza topita.
Cand hamburgerii sunt facuti se pun pe jumatatea de chifla peste salata si se pune deasupra cealalta jumatate de chifla cu branza topita sa se inmoaie de la caldura.
Se mananca cu cartofi prajiti.
Pofta Buna!