Hamburger de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2010 | 8338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 1 cartof mediu
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 lingura pasta de tomate
  •  cartofi prajiti
  •  ridichi
  •  castraveciori
  •  ceapa verde
  • cateva frunze de salata
  • maioneza
  • paine cu tarate
  • 200g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de primavara:

Se amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie alimentara si se turtesc. Se dau la rece pt 30 minute dupa care se frig pe grill.

Se pun feliile de paine pe grill,deasupra se pun felii de cascaval si cate 2 "chiftele". Se lasa cat sa se topeasca usor cascavalul apoi se pun cartofii prajiti,maioneza,rondele de castraveti si ridichi,ceapa verde si frunze de salata si se acopera cu cate o felie de paine rumenita pe grill.

Se serveste imediat. Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]