nu stiu daca e sau nu o cina potrivita, dar eu am avut pofta si am facut...e mai neobisnuit sa faci hamburger de iepure, dar asta aveam in frigider gata facute si ambalate...si mi-am zis : hai sa incerc, ca vedem....
mai intai am pregatit carnea: am presarat-o cu condimente si piper, am dat-o bine prin pesmet, am uns-o apoi cu ulei de masline si am pus-o pe gratarul de la aragaz pana s-a rumenit frumos
intre timp am pregatit restul ingredientelor: am prajit cartofii si i-am dat cu vegeta;
rosiile si castravetii i-am taiat felii subtiri, am spalat salata.....
sosul l-am facut amestecand 2 lg maioneza cu 2 lg de iaurt, un catel de usturoi ras , sare si piper.
sosul de rosii era gata preparat ( la tub).
am taiat chiflele pe mijloc, le-am dat cu sos, am pus felii de rosii si castravete, apoi carnita, salata si gata....
sosul de rosii l-am servit pe cartofii prajiti....
pana la urma gustul a fost foarte....interesant.....:D