Haioşe

de diaconta in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 12623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu osânză(vezi reţeta)
  • Dulceaţă de vişine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haioşe:

Aluatul de foietaj se intinde.Foaia nu trebuie sa fie exagerat de subtire,pentru a se putea obtine foietajul dorit.Daca ar fi sa respect reteta,aluatul se taie cu un cutin infierbantat.Dar am vazut ca rezultatul a fost cam acelasi si daca am taiat normal.

Taiem patrate mai maricele.Punem pe fiecare dulceata de visine.Eu am pus cam multa si a dat pe dinafara.Indoim ca un triunghi si prindem cu o scobitoare.Vom evita astfel sa se desfaca foarte tare.

Le asezam intr-o tava si punem la cuptor pentru 20 de minute.La inceput focul trebuie sa fie mai iute pana cand incep sa se desfaca,apoi reducem focul.

Cand s-au racit le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Haioşe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:44

dementiale

cocolina 1

19.04.2012, 11:47

Foarte ,foarte delicioase

Panacris 1

30.04.2013, 08:36

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Coupe Jacques pentru 5 persoane