Haioşe

de diaconta in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 12869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu osânză(vezi reţeta)
  • Dulceaţă de vişine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haioşe:

Aluatul de foietaj se intinde.Foaia nu trebuie sa fie exagerat de subtire,pentru a se putea obtine foietajul dorit.Daca ar fi sa respect reteta,aluatul se taie cu un cutin infierbantat.Dar am vazut ca rezultatul a fost cam acelasi si daca am taiat normal.

Taiem patrate mai maricele.Punem pe fiecare dulceata de visine.Eu am pus cam multa si a dat pe dinafara.Indoim ca un triunghi si prindem cu o scobitoare.Vom evita astfel sa se desfaca foarte tare.

Le asezam intr-o tava si punem la cuptor pentru 20 de minute.La inceput focul trebuie sa fie mai iute pana cand incep sa se desfaca,apoi reducem focul.

Cand s-au racit le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Haioşe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:44

dementiale

cocolina 1

19.04.2012, 11:47

Foarte ,foarte delicioase

Panacris 1

30.04.2013, 08:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bradut de Craciun