Gutui coapte

de Corinuta in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 10368 vizualizari

 

Atat de simplu si atat de bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 gutui
  • 4 lingurite zahar
  • praf de scortisoara (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gutui coapte:

Se spala bine gutuile, se taie in doua si se scot samburii, se curata si de codite. Se pun intr-un vas termorezistent si se umplu in golul ramas de la samburi cu zahar. Se poate presara si putina scortisoara, apoi se dau la cuptor la foc mediu pentru aprox. 30 de minute.

Se pot servi simplu sau cu topping de ciocolata sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gutui coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Mamool"- Prajituri arabesti de Sarbatori