Am pregatit aceasta reteta pentru un mic-dejun, intr-o zi de post, fiind si dezlegare la peste. O bunatate, mai ales pentru cei care consuma avocado si peste. Daca le preparati in orice zi, le puteti imbunatati, adaugand si putina branza deasupra sau ce va mai place. Este pe genul simplu, rapid, gustos!
Taiati avocado pe jumatate, indeparati samburele, iar avocado il luati din coaja cu ajutorul unei linguri. Il puneti in blender, adaugati usturoiul curatat. Presarati sare, piper, puneti zeama de lamaie.
Dati drumul la blender si lasati pana obtineti o pasta. In pasta obtinuta puneti uleiul de masline, amestecati.
Tonul il scurgeti bine de lichid, il puneti pe un servetel intr-o farfurie, ca sa mai absoarba din lichid, sa fie mai uscat.
Painea o prajiti pe ambele parti, pe un grill, un toaster sau in ce doriti voi.
Ungeti feliile de paine cu un strat gros de pasta de avocado, deasupra puneti bucati de ton.
Presarati patrunjel verde tocat deasupra, apoi serviti. Puteti sa mai stropiti cu zeama de lamaie, asta dupa preferinte.
Pofta buna!