Gustare rapida

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2013 | 3568 vizualizari

 

O gustare rapida.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 400 g carnati
  • 200 g branza telemea
  • 2 ardei
  • 1 lingura chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare rapida:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie pai si se prajesc in ulei incins.

Carnatii se prajesc in ulei incins.

Branza se zdrobeste cu furculita si se amesteca cu chimenul.

Ardeii se spala, se taie in jumatati, se curata de seminte. Apoi se umplu cu branza.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Tabita _ 1

26.10.2013, 09:06

Marcela te-as servi cu drag

Valclaudia 1

26.10.2013, 20:16

dimineata trec pe la tine.... sper ca mi-ai pastrat o portie!

Tabita _ 1

26.10.2013, 20:42

Claudia, pregatesc una special pentru tine ca nu mai am.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc