M-am inspirat de la Camelya
Carnea o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert, in apa cu sare si 2 foi de dafin, o spumam bine.
Intre timp, cat fierbe carnea, ne ocupam de legume, le spalam, curatam si tocam marunt, iar morcovul il taiem rondele.
Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam carnea (pe care am scos-o pe servetele de bucatarie), lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ceapa, amestecam si lasam cca. 2 minute, dupa care adaugam restul de legume.
Lasam cca. 3 minute, dupa care adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, condimente dupa gust, amestecam si mai lasam cca. 5 minute, dupa care transferam intr-o oala, adaugam 2 cani de apa, cartofii curatati si taiati cubulete.
Lasam sa fiarba pana ce scade si legumele sunt fierte.
La final, adaugam patrunjelul verde.