in functie de cat de multi sunteti :)) aveti nevoie de:
Simplu de tot! Bei si o cafea intre timp, una mare! :))
Pui in vasul aparatului ceapa curatata si tocata, carnea, uleiul, ierburi aromate, sare, piper, foi de dafin, omogenizezi si conectezi aparatul la sursa de curent.
Selectezi din MENIU functia FRY ,setezi timpul la 14 minute (eu am mai plusat apoi cu 10 pentru ca am folosit carne semi congelata si nu a fost suficient timpul) si apesi START.
Amesteci de vreo 2 ori, dar nu e neaparat, ci doar asa...ca tot esti in bucatarie :)).
Cand s-a scurs timpul adaugi cartofii, morcovii taiati cubulete, un ardel rosu taiat cubulete (asta nu e neaparat, l-am zarit io pe-acolo stand singurel si i-am zis - hai incoa'! :))) ), rosiile pasate, o canuta de vin .
Amesteci, selectezi din MENIU functia STEW, apoi inchizi capacul si apesi START.
Acum este timpul pentru cafeaua de care vorbeam la inceput :))).
Cand aparatul te-a atentionat ca timpul setat s-a scurs verifici daca e fiarta carnita. No...la mine nu era fiarta asa ca l-am setat inca o data pe functia STEW urmand aceiasi pasi.
Aici depinde FOARTE MULT de carnea folosita. Daca e frageda deja poti pune ingredientele de final, daca nu...nu!Logic! :)))
Asa...
Am mai lasat 20 minute sa fiarba dupa care am ridicat capacul, am adaugat boiaua de ardei, jumatate din cantitatea de patrunjel tocat si usturoiul tocat marunt.
Am mai lasat 10 minute, am gustat sa vad daca mai trebuie sare si piper (nu mai trebuia :))) ) apoi am adaugat si restul de patrunjel.
Gata!