Gulas de post

de Doinavar in Mancaruri de post, 22 Mar 2013 | 19867 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

22.03.2013, 14:48

E adevărat, nu-i cum e cel cu carene, dar pentru anumite ocazii, merită. Bravo!

Bunica 1

22.03.2013, 14:57

E bun si fara carne!

Bya Ralu 1

22.03.2013, 15:09

bun bun

Sidy 1

22.03.2013, 16:03

Mie imi place si faca carne

ianculubita 1

22.03.2013, 16:05

Da,da chiar ca-i bun!!

DIANA B 1

22.03.2013, 16:11

N-am incercat , dar cred ca s-ar putea manca

adry88 1

22.03.2013, 16:32

gaby_gabytza 1

22.03.2013, 16:34

intereasant

MotanLaOale 1

22.03.2013, 17:00

Dea_Dea 1

22.03.2013, 17:12

iunik 1

22.03.2013, 17:21

diana_k 1

22.03.2013, 18:10

ce bine arata

Lau 1

22.03.2013, 20:06

RuxyRux 1

22.03.2013, 20:47

Excelenta reteta...si...delicios!

Rocsi 1

22.03.2013, 22:55

Arata atat de bine ca iti vine sa mananci din poza

Mihaela11_jo 1

23.03.2013, 14:34

O reteta apetisanta si deosebit de aromata ca tot ce postezi tu

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 15:40

foarte bun

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu avocado