Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot

de Valclaudia in Slow Cooker, 19 Mai 2017 | 5191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 morcovi medii
  • cca 800 gr. pulpa de porc taiata cuburi
  • 3-4 cartofi albi, fainosi
  • 3 fire de cabanos
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 3 ardei kapia
  • 1 foaie de dafin
  • sare dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • fulgi de chili dupa gust
  • un praf de cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot:

Curatam legumele, le spalam bine sub jet de apa rece.

Prazul se taie rondele, se asaza in vasul de ceramica al aparatului de gatit slow cooker Crock-Pot 2.4 l.

Punem 2-3 linguri de ulei, rondelele de morcovi, deasupra asezam bucatile de carne.

Peste carne, punem cartofii fainosi, taiati bucati mari, apoi ardeii taiati, foaia de dafin, bucatile de cabanos.

Presaram sare si fulgi de chili dupa gust, adaugam apa cat sa cuprinda toate ingredientele din vas, acoperim slow cooker-ul Crock-Pot cu capacul, apoi conectam aparatul la sursa de curent si il setam sa porneasca gatitul (7 ore, treapta high).

Dupa scurgerea acestui timp, adaugam rosiile pasate si praful de cimbru si mai gatim mancarea inca 1 ora.

Deconectam aparatul de la priza, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L