Acu' ce sa va zic..? E si frumos si bun ;;)Si aparatul si gulasul. Poate putin mai multa boia i-as adauga data viitoare :). Experienta cu aparatul a fost nitel amuzanta :)). Am pregatit totul, am pornit aparatul iar dupa 2 ore cand m-am uitat la mancare si arata aproximativ la fel ca atunci cand am pus-o, mi-am zis - hai ma ca nu face nimic aparatul asta :))), dar uite ca a facut si inca grozav de bun! De utilitatea lui nici nu mai zic :). Cu un design elegant, cu un mod de preparare sanatos si silentios, n-ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie.
Modul de preparare e mai mult decat simplu!
Pregateste aparatul slow cooker Crock-Pot digital 4,7 l conectandu-l la sursa de curent.
Pune in vasul paratului Crock-Pot uleiul apoi pasta de rosii.
Pune apoi in straturi ceapa curatata, spalata si taiata juliene, usturoiul feliat, morcovul taiat rondele, ardeiul curatat si taiat fasii, cartofii curatati taiati cuburi mari, carnea in bucati potrivite (le puteti taia mai mici decat le-am pus eu), carnatul felii.
Adaugati apoi condimentele: foile de dafin, putin cimbru, boiaua, sarea, cateva felii de ardei iute.
Turnati o cana si jumatate apa fara a amesteca ingredientele.
Puneti capacul peste vas apoi setati programul si timpul - programul hight si 4:30.
Lasati aparatul sa-si faca treaba, timp in care puteti trage un pui de somn :)) fara a avea grija ca mancarea da-n foc, se arde sau se afuma.
Cu 15 minute inainte de a fi gata programul adaugati patrunjel verde tocat si amestecati usor cu o lingura de lemn.