Gulas de porc cu rosii

de Tabita _ in Porc, 14 Iun 2013 | 15888 vizualizari

 

O mancare intotdeauna apreciata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in suc propriu din conserva
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi (optional)
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel (eu am pus si cimbru proaspat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu rosii:

Carnea se spala, se portioneaza si se sterge.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Rosiile se taie bucatele daca e cazul.

Usturoiul se piseaza.

Carnea se pune in putin ulei incins, intr-o cratita. Se lasa cateva minute pe fiecare parte.

Se adauga ceapa si se lasa sa se inmoaie putin.

Se adauga apa cam cat sa depaseasca 2 degete gulasul.

Cand apa incepe sa fiarba se spumeaza, se adauga sare, piper si boia.

Se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora.

Spre final, se adauga rosiile si se mai fierb cam 5-10 minute.

Se adauga usturoiul, patrunjelul si se opreste focul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi simplu, cu o garnitura de cartofi sau cu o alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc, vin si legume