Gulas cu carne de porc

de gab_s19 in Porc, 21 Oct 2013 | 6822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de porc
  • 3-4 ardei gogosar
  • 5-6 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri boia dulce
  • o lingurita boia iute
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se pun la prajit la foc mijlociu, amestecand cu o lingura de lemn din cand in cand. Carnea se taie cubulete si se adauga peste ceapa calita in prealabil.
Ardeiul se spala, se curata de codite si seminte si se taie cubulete. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, se adauga si ardeiul si se lasa sa fiarba la foc mic cu oala acoperita.
Dupa o ora (timp in care se mai amesteca prin oala) se adauga boiaua si piperul si se lasa in continuare la foc mic. Apa se adauga doar daca este necesar.
Gulasul este gata atunci cand ceapa si ardeiul devin un sos consistent; cuburile de ardei trebuie sa fie complet dizolvate in mancare.
Se sareaza dupa gust.
Gulasul se poate servi cu paste sau simplu, cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas ca la Timisoara