Gulaş

de diaconta in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2013 | 8964 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

06.03.2013, 23:08

Cred ca e mai lunga introducerea decat reteta ))))))

Corinuta 1

06.03.2013, 23:11

no! nu-i bai!

diaconta 1

06.03.2013, 23:12

Corina )))))))

T I M E A 1

06.03.2013, 23:17

buna tare mancarea asta. Azi am mancat si eu gulyas cu vita

delia64 1

06.03.2013, 23:26

Faina reteta , interesanta introducerea

gaby_duceag 1

06.03.2013, 23:34

simona72 1

06.03.2013, 23:36

Si noi facem mincarea asta, dar ii spunem tocana de cartofi...este f buna

mihaelar63 1

07.03.2013, 00:51

Evident , Diuta !!!

jolygina 1

07.03.2013, 01:46

ce idee buna ,trebuie sa fac si eu

marianascarlat 1

07.03.2013, 05:35

O idee buna de pus in aplicare! Tot nu mai stiu ce sa gatesc.

Merisor 1

07.03.2013, 06:25

Bunatate de mancare e gulasul!

Sidy 1

07.03.2013, 07:57

Arata de nota 10 cu * * * * * Dia draga
Adevaratul gulyas unguresc are neaparat chimen in el

mena29 1

07.03.2013, 07:58

Preferatul Oanei!

Ina 1

07.03.2013, 08:15

gaby_gabytza 1

07.03.2013, 08:24

diaconta 1

07.03.2013, 08:44

Multumesc fetelor

MotanLaOale 1

07.03.2013, 08:44

bun bun

diaconta 1

07.03.2013, 08:46

Sidy
Stiu ca are si chimen,dar mamei nu-i place ,asa ca l-am adaptat gusturilor noastre,desi putin e chiar prea picant,areiul iute a fost cam "foc"

alba_zori 1

07.03.2013, 09:20

foarte bun,asi servi si eu un pic

ianculubita 1

07.03.2013, 09:47

Na,ca mi-ai facut pofta si trebuie sa fac si eu ca-mi place foarte mult!!

diaconta 1

07.03.2013, 09:50

Ianculubita
pofta se raspandeste repede,ca si eu am poftit la asa ceva,asa ca am prestat repejor

diaconta 1

07.03.2013, 15:06

Bine ca n-a venit si Padre,ca-mi mai ramane si mie o portie ))

Rocsi 1

08.03.2013, 20:27

O super bunatate..As servi o portie cu ochii inchisi

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 11:00

gustos gulasul

ArianaBala 1

12.03.2014, 16:57

Am facut si eu dupa reteta ta... A iesit minunat!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de dovlecei cu carne tocata