Gulas

de meosiris in Vita, 5 Oct 2010 | 10406 vizualizari

 

Recipe by Edith.

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de vita
  • 3 cartofi
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingura paprika
  • ulei
  • 2 foi de dafin
  • apa
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

-Carnea taiata cubulete se prajeste putin in ulei incins, apoi se scoate si se lasa deoparte. -In acelasi ulei calim ceapa tocata, adaugam carnea, paprika, frunzele de dafin si lasam pe foc mic sa se caleasca impreuna. -Adaugam rosiile cubulete, apa, cartofii taiati cubulete si 1 lingura pasta de tomate...ca sa fie mai colorat :) . -Lasam sa fiarba acoperit la foc foarte mic. Acesta este si secretul gulasului.

-Servim fierbinte cu putina smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:13

delicios

meosiris 1

06.10.2010, 11:19

Multumesc mult, Miha! Multi pupici din partea mea!
Ela, ma bucur ca iti plac retetele mele si sper sa le incerci cu incredere!

elena1988 1

24.02.2011, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”