Prepararea compozitiei:
-separam galbenusurile de albusuri.
-batem albusurile cu 6 linguri de zahar pana obtinem o spuma consistenta.
-galbenusurile le frecam cu 6 linguri de zahar, adaugam praful de copt stins in otet, uleiul, apa minerala.
-incorporam pe rand cate 1 lingura de faina si una de spuma de albusuri.
-la final amestecam usor fructele confiate in compozitie.
-turnam in forma de guguluf 3 sferturi din compozitie, iar restul se imparte in 4 forme de briose
- introducem formele in cuptorul preincalzit, la temperatura moderata pentru aproximativ 30-40 min.
Glazura o preparam astfel:
-intr-o craticioara lasam laptele sa se incalzeasca la foc mic.
-rupem ciocolata bucati si o adaugam in craticioara peste laptele cald pana obtinem o crema omogena.
Decorarea desertului:
-scoatem blaturile racite din forme si le imbracam in glazura de ciocolata. Pentru acest lucru avem nevoie de pensula.
-la final decoram cu bombonele colorate.