Zilele trecute mi-am achizitionat o noua forma de guguluf(de silicon) si eram nerabdatoare sa o folosesc.Asa ca mi-am facut timp si am mesterit un chec din caietul mamei,cu cateva modificari.Este grozav de bun,economic si se face repede....
Mixam ouale cu zaharul si sarea,iar cand se umfla bine adaugam mixand la viteza mica uleiul si laptele,iar la sfarsit adaugam faina,vanilia si praful de copt.Trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa decat smantana.
Punem mai mult de jumatate din compozitie in tava(daca nu este din silicon tava trebuie unsa si tapetata cu faina),iar in restul compozitiei punem cacao,nucile si putina esenta de rom,apoi omogenizam si punem in tava peste compozitia alba.
Cu o furculita facem cateva miscari in tava,apoi dam la cuptorul incins la 180° pana trece testul cu scobitoarea(30-40 de minute).
Lasam sa se raceasca,apoi il scoatem din forma si il pudram cu zahar.
Servim cu mare pofta ;).