Guguluf de iarna

de Sylvia in Prajituri, 20 Feb 2010 | 4005 vizualizari

COMENTARII (8)

Bucataras 1

20.02.2010, 14:53

hihi, e clar ca trebuie sa-mi iau forma de guguluf ...

Sylvia, ai vazut ce cafea se bea la Atena? (am scris la bucataras hai hui). 400 de grame "cescutza"

Sylvia 1

20.02.2010, 15:54

Nu am mai apucat ca am vrut sa postez si un comentariu sa zic ca daca am vazut ca e criza de "guguluf" pe bucataras apar eu cu unul sa alvez situatia dar am fact aseara si unul sarat cu somon cum zicea Papabun il pus si aici azi . Bucataras unde ati primit voi cafea asa mare ??? Noi am fost pe Shitonia si au fost mai zgarciti acolo. Oricum cele mai mici cafele le-am baut la Italieni cu niste cescute ca abia le vezi dar iti intrau direct in creier era ca si cum mancai direct cafeau pudra cu ligurita de tari.

Bunica 1

20.02.2010, 16:13

Sylvia , foarte bun guguluful tau, dar ne-am saturat de iarna. Denumeste-l altfel ! De fapt importanta este compozitia , nu denumirea.

Teo 1

20.02.2010, 19:26

ma simt ca un copil repetent cand vad ca pe aici ,nu gasesc forme, nu gasesc anumite arome , branzeturi pe care le recomandati la creme etc..... imi vine sa ma las de bucatarit!

violette 1

20.02.2010, 20:04

Felicitari!

Sylvia 1

20.02.2010, 20:56

Ma bucur ca va place servesc pe toata lumea.
Teo forma de asta am cumparat eu din Ro pt mama mea de la Cora si sa stii ca la Kauffland de ex am vazut o multime de branzeturi importate , macarpone, ricotta, camembert cam tot ce vrei a inceput sa se gaseasca si in Romania nu te lasa de bucatarit

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:56

Asa este Sylvia,se gasesc aproape de toate si la noi.

Bya Ralu 1

11.12.2013, 18:18

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata de post