Guguluf cu nuca si mascarpone

de La Ancuta in Prajituri, 10 Mar 2016 | 3749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 1 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g mascarpone
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuca si mascarpone:

Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana cand se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul in fir subtire si mixam continuu.
Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o incorporam usor in compozitie. La final adaugam branza mascarpone si omogenizam.

Turnam compozitia in tava de guguluf sau intr-o tava de chec si dam la cuptor, la foc potrivit pentru ~ 50 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Scoatem pe un gratar de bucatarie si lasam sa se raceasca complet apoi pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

ca masura am folosit un pahar de 250 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuci si foi de napolitane