Gris cu lapte si pere caramelizate

de adnia in Dulciuri, 24 Ian 2013 | 3970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 linguri bune de gris
  • 3 cani de lapte
  • zahar vanilat
  • 7 linguri de zahar tos
  • 1 lingurita de unt
  • 2 linguri dulceata de pere
  • 1 para
  • cateva feliute de lamaie pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si pere caramelizate:

 

Am fiert repede grisul cu laptele, zaharul vanilat si 3 linguri de zahar, apoi am lasat sa se raceasca putin si am ales o forma de floare de data aceasta pt a construi budinca de gris: direct in farfurie am plasat inelul cu forma de floare neregulata, iar in interiorul ei am turmat grisul si am lasat putin sa se raceasca si sa se inchege, in asa fel incat  budinca sa ramana ferma pe pozitii. Apoi am pus dulceata de pere.Si am decorat totul cu pere( pe care le-am caramelizat  din 4 linguri de zahar si bucatica de unt) si felii de lamaie.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si pere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Blat umed de tort