Grea de ciocolata cu stafide si nuca

de susu in Prajituri, 22 Mai 2013 | 19400 vizualizari

COMENTARII (14)

roxana_simona 1

22.05.2013, 14:55

Constelatialeu 1

22.05.2013, 15:24

Interesanta !

Dya Daniela Andrei 1

22.05.2013, 15:38

Daca e ciocolata, vreau!

diaconta 1

22.05.2013, 16:04

ce denumire i-ai dat

MotanLaOale 1

22.05.2013, 16:57

Lavinia 1

22.05.2013, 17:29

foarte buna

Rocsi 1

22.05.2013, 20:11

Super bunaaa

susu 1

23.05.2013, 11:51

Grea de ciocolata cu nuca si stafide se numeste. O puteti inbunatati dupa cum doriti. Ma gandesc sa pun data viitoare scortisoara, cuisoare sau merisoare care merg de minune cu ciocolata.

nilgun 1

23.05.2013, 20:49

yummy

ElenaGhivnici 1

09.01.2014, 19:09

draga mea,nu prea am inteles partea cu oule,se bat impreuna,adicaa albusul cu galbenusul????

Tuxedo 1

09.01.2014, 20:34

mama ce bunatate ciocolatoasa! fix pe gustul meu!

Tuxedo 1

09.01.2014, 20:36

ouale se freaca intregi, asa reiese din explicatia ei.Ouale la temperatura camerei se mixeaza cu putina zeama de lamaie si coaja de citrice la o viteza mica pentru cateva minute dupa care se mareste viteza

susu 1

10.01.2014, 13:27

Da, ouale se bat intregi. Secretul este rabdarea, sa nu trecem repede peste faza cu mixatul pt ca e ft importanta, ca sa nu ardem mixerul facem si pauze.Tre sa rezulte o spuma frumoasa.

EFIVL 1

06.06.2014, 09:07

DOAMNE, CAT DE BUNA EEEEEEEEEEEEE!!!!
A devenit preferata mea!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amandina cu ness