Gratin de cus-cus, cu carne tocata si legume

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2015 | 7527 vizualizari

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

12.03.2015, 15:38

buna buna

Merisor 1

12.03.2015, 15:44

Gherca Daniela 1

12.03.2015, 15:48

miki_a 1

12.03.2015, 15:59

Ce de fiecare data...de exceptie!

deyutzky 1

12.03.2015, 16:09

arata grozav!

reisnaor_2006 1

12.03.2015, 16:14

asa ma exprim eu la mancarea ta vaiiiiiiiiiii

diaconta 1

12.03.2015, 16:18

Cred ca tare mult mi-ar placea

Bya Ralu 1

12.03.2015, 16:22

bun bun

mirela0911 1

12.03.2015, 17:06

Ce bunatate ai facut!

monik80 1

12.03.2015, 17:41

bun bun bun

alilianaa 1

12.03.2015, 18:00

ce bine arata!

geoline 1

12.03.2015, 18:03

de unde atata ingeniozitate si pricepere?mai da ne si noua foarte bine arata

Merisor 1

12.03.2015, 19:00

Geo, am trei barbati in casa pentru ei ma straduiesc sa le prepar de fiecare data altceva

Merisor 1

12.03.2015, 19:00

Multumesc, dragilor!

geoline 1

12.03.2015, 19:02

esti un exemplu bun de urmat!

Merisor 1

12.03.2015, 19:11

Vai, multumesc frumos!

Ela68 1

12.03.2015, 20:00

zici ca-i prajitura, cu bilutele de cous cous, arata extra

Merisor 1

12.03.2015, 20:03

Ela, pe punga mea scrie cus-cus, nu cous-cous )))

Rocsi 1

12.03.2015, 20:21

Aspectos!

Corinuta 1

12.03.2015, 20:48

Arata tare frumos!

Merisor 1

12.03.2015, 21:04

Adi 1

12.03.2015, 21:11

Foarte buna!

dantes 1

13.03.2015, 07:53

Buna!

MOKUSKA 1

13.03.2015, 15:43

Merisor 1

13.03.2015, 15:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac si telemea de oaie