Gratin de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 35886 vizualizari

 

Pentru o cina merge perfect

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare
  • piper
  • 100 unt
  • 4 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g mozzarella razuit
  • 2 linguri faina alba
  • 150 smantana
  • 4-rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Se decface conopida buchetele mici si se fierbe(eu le fierb pe aburi).

Se unge bine un vas cu unt se presara pesmet foarte fin se pun buchetele de conopida se condimeteaza cu sare si piper.Se bat ouale cu un praf de sare se pune 150 smantana se amesteca bine dupa care se pun 2 linguri de faina alba si se omogenizeaza bine ,dupa care se toarna peste conopida tapetata cu pesmet, peste care am pus intai mozzarella, iar peste sos se pot pune rosii chery sau rosii taiate si cubulete de unt .

Se da tava la cuptor pentru 25 minute la 18o grade pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi la cuptor