Graten de legume pe pat de cus cus la slow cooker Crock-Pot

de Rita Ilies in Slow Cooker, 22 Mar 2016 | 3649 vizualizari

 

slow cooker Crock-Pot mi-a fost alături din nou, iar cu ajutorul aparatului de gătit am pregătit câteva rețete inedite de post, special pentru voi.
Cred că v-am mai spus... slow cooker Crock-Pot mă scutește mereu de prea mult timp petrecut în bucătărie. Am timp să fac și alte lucruri pentru că el lucrează în locul meu. În loc să stau să amestec prin oale, îmi dedic timp mie și celor dragi. Unde mai pui că nici nu consumă prea mult. Cam atât cât consumă un bec între 75 și 150W pentru modul Low și între 150 și 210W pentru modul High.
 

 

INGREDIENTE

1 țelină mică

1 morcov

1păstârnac

1 ceapă roșie

100 g dovleac plăcintar

10 cm rădăcină de praz

1 legătură leurdă

150 ml apă

2 linguri ulei de măsline extravirgin

sare roz

piper

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Graten de legume pe pat de cus cus la slow cooker Crock-Pot:

Am spălat și am curățat toate legumele. Le-am tăiat, apoi le-am pus împreună cu apa în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital. Le-am potrivit gustul cu sare și piper, am adăugat uleiul de măsline și le-am lăsat să se coacă timp de 3 ore pe funcția ”low”.

Dacă doriți, spre final puteți să presărați pesmet rumenit deasupra, însă eu am ales să montez legumele pe pat de cus cus, astfel, pesmetul nu îți mai avea rostul. Sosul de verdețuri l-am pregătit în 5 minute.

Am mixat într-un blender frunze de ridichi, leurdă și spanac împreună cu stock-ul lăsat de legume și o lingură de amidon de porumb. Le-am pus 2-3 minute într-o cratiță pe foc și am amestecat continuu până când amidonul s-a gătit.

Am aranjat totul pe o farfurie imediat ce sosul a fost pregătit. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Graten de legume pe pat de cus cus la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot