Dragalase si gustoase!
Se pune drojdia la inmuiat cu un pic de zahar. Se separa ouale si se bat galbenusurile si albusurile separat. Se incalzeste laptele foarte putin impreuna cu zaharul si se face aluatul din faina plus drojdia si galbenusurile, plus laptele turnat usor pana se incorporeaza tot in faina; la final se adauga si albusurile si esentele de vanilie. Se framanta frumos si se adauga si 2 linguri de ulei. Se lasa la dospit pentru minim jumatate de ora, pana creste si isi dubleaza volumul.
Se taie apoi cate o bucata care se intinde si se fac cerculete cu paharul iar in mijloc gauri (am folosit un dop de la o sticla). Se prajesc pana devin aurii pe ambele parti apoi se scot pe servetele pt surplusul de ulei.
Se piseaza alunele, se topeste ciocolata, se amesteca scortisoara cu zahar pudra, se scot fulgii de cocos si apoi se face fiecare gogosica dupa preferinte. Eu am facut de toate pt toti!